Framsteg... eller uppsteg?

Rebecca har nu lärt sig att gå i trappor, utan att ta stöd... men naturligtvis får hon inte gå i trappor själv än.
Några ord har verkligen kommit fram nu. Hon sträcker ut handen, pekar och säger "Titta!". Och hon har även sagt "hej då".

Favoritaktiviteten just nu är att leka med sand i sandlådan på dagis. Och det går finfint på dagis. Hon vill inte därifrån... och hon har skaffat en pojkvän där... grrrr... Ayse ska försöka ta en bild på dem i morgon när de kramas.

En annan sak... i morgon ska jag äntligen in på en läkarundersökning för nacken. Det är nu tre månader sedan olyckan, och runt 2½ månad sedan jag sa till min chef att jag ville ha en remiss till CityAkuten. Sedan har personalavdelningen i Tjockholm förhalat och förhalat... men i går trängde chefen in personalchefen i ett hörn (mer eller mindre) och fixade till allt som behövde fixas. I dag vid halv tvåtiden ringde jag till CityAkuten, och tio minuter senare hade de ordnat en första besökstid. Klockan åtta i morgon bitti ska jag vara där...
Var det verkligen så svårt?

Våren kommer!

Efter en hård och kall vinter, mer jobb än någonsin, bilolyckan och en massa skit har nu äntligen all snön försvunnit. Jag vill aldrig mer se snö...

Vi har rensat upp på uteplatsen. Kastat allt skräp som vi lagt ut där i väntan på att få tid att ta hand om det. Skrubbat golvet, satt upp trädgårdsmöblerna och nu senast hängt upp en gunga i fästena för den ovanvarande balkongen.
Varje sekund av solljus är helt underbart. Fy f-n för snön... även om det verkar ha varit mycket mildare här än längre norrut.

Rebecca har inte börjat prata ännu, men hon knatar runt överallt i lägenheten, och gärna ute också. I går glömde jag stänga grinden, och vi hittade henne mitt på den stora gräsmattan utanför. Hon älskar uteplatsen... jag måste sätta upp någon form av staket vid rabatterna, så hon inte kliver ut där.

Och i går drack vår lilla flicka själv ur ett vanligt glas. Hon tröttnade på att vi inte förstod att hon var törstig, tog ett glas från bordet och drack.

Digitalkameran har vi ännu inte hittat... det stör mig. Får se om jag kan få tag på en annan till ett bra pris...

RSS 2.0