Kort uppdatering

Dagarna och veckorna flyger iväg...
Rebecca är aningen besvärlig på kvällarna emellanåt. Det värker när tänderna växer ut, och hennes vanor förändras. Hon får en hel del "riktig" mat nuförtiden, och det märks minsann på dofterna på vägen ut :-)
Hon har börjat härma oss en del också när det gäller miner och kan "prutta" med munnen. Det började hon med i dag :)
Än så länge kryper hon inte, men det dröjer nog inte så länge. Hon är stark, väldigt stark... kan stå upp på benen i några sekunder, så det är mest balansen hon behöver hjälp med.

Det finns en hel del nya bilder, som jag ska försöka få tummarna loss och lägga upp här. Och några filmklipp som ska upp på YouTube. Men i kväll ska jag vila... det blev inte tillräckligt med sömn i natt, så trots att det är helg är jag ganska trött. Och just nu ligger hon i sovrummet och skriker medan Ayse försöker få henne att somna.
Kvällen kommer att innehålla frukt, chips och Lost. Första säsongen har jag haft hemma rätt länge, andra lånade vi av en god vän, tredje av en annan god vän och fjärde fick jag tag på härom dagen. Spännande... och så har jag precis fått hem hela 4400-serien. Jag fastnade för den när den började sändas, men av olika anledningar tappade jag sugen. Att jag under en period inte hade TV, till exempel :-)

RSS 2.0