Visst pratar hon!

Så... nu är det dags för mig att verkligen bli avundsjuk. Vår lilla bebis har börjat prata, och hennes första ord är Ayse. Inte Ayshe, som det egentligen ska uttalas, men Ayse... Ayse har lovat att hon ska säga baba inom några dagar.

Det är helt fantastiskt att få vara med om den här utvecklingen. Att få se lillflickan le och skina upp, se och känna hur mycket hon älskar oss. mmmm...

Kommentarer
Postat av: Jessica - PCT

Ooooh. Helt bra! Grattis! Men vad underligt att det kom ut som ayse och inte det vanliga "maamaamaamaa"

Fast å andra sidan kanske ni inte använt "mamma" så mycket?



Kul iallafall. Känns som att vi inte fått se några bilder av tösen på länge förretsen?

2009-08-08 @ 11:27:02
URL: http://piercadeconversetjejen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ledsen, men det är nog tyvärr hennes joller som har råkat låta som Ayse. Barn börjar inte prata förrän de är 11 månader och framåt. I din dotters ålder förstår de inte vem mamma och pappa är, testa säg var är mamma? Mamma? Så ska ni få se att hon inte förstår.

2009-08-08 @ 13:55:33
Postat av: Pappa

Vi får se vad som händer... visst har vi använt "mamma" mycket, och visst kan det mycket väl vara jollret. Men glädjen när vi hörde det första gången var äkta, och andra och tredje gången också. Och likadant när hon sa "Allah"... vi får se helt enkelt.



Vilken dom "Anonym" lägger fram. "11 månader och framåt". Så med andra ord är det lögn att både Ayse och jag började prata vid tio månaders ålder?

Förstår inte vem mamma och pappa är? Bullshit. Att hon inte förstår vad "var är mamma?" betyder är något helt annat. Visst är väl "var" och "är" sådana ord som lärs senare? "Mamma", "pappa" osv är vanligen bland de första, "var är" är mer komplext.

2009-08-09 @ 10:38:05
URL: http://pappatankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0