Babylycka

Hälften av de fyra som läser det här inlägget den här veckan kommer säkert att tro att Bebecca har kommit, men så är det inte :-)

Det verkar som att graviditet är smittsamt. Så de i närheten av mig får vara försiktiga...
En kollega fick barn i somras.
En annan kollega fick barn för en månad sedan.
Nästa på tur blir vi.
För några månader sedan fick vi reda på att Damens mammas enda anställda var gravid. Och samtidigt även Damens föräldrars granne.
Så... var det slut där? Nope.
För två månader sedan fick vi reda på att några av våra bästa vänner efter över ett års kämpande i sänghalmen väntade barn. Tvillingar, visade det sig.
I går fick vi reda på att Damens kusin är gravid, i femte veckan.

I dag var vi hos ett par andra vänner (värden är bror med den förra vännen). Kvinnofolket var i vardagsrummet, och manfolket i köket. Kycklingen togs fram ur ugnen, och M började skära upp. "Ja, den är ju färdig i alla fall. Rå kyckling är ju inget gravida kvinnor ska äta."
"Hmm... gravida? Ska jag gratulera er?" frågade jag. Och jodå, de väntar också barn... de tog reda på det i dag, så vi är de första att få reda på det, och allt genom en liten felsägning. Femte veckan där också, och precis som för oss så tog det på första försöket.
Och värdinnans bror med flickvän väntar också barn.

Om Damen håller igen över nyår blir det alltså fem nya barn i närmsta bekantskapskretsen i Sverige nästa år. Det blir väldigt roliga fester nästa år, men massor med barnskrik!


Kommentarer
Postat av: mini

Låter trevligt! Inte långt kvar för er del heller låter det som men det är inte mycket kvar av året heller så det blir kanske en 09:a =)

2008-12-31 @ 15:39:40
URL: http://detbrinner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0